trešdiena, 2009. gada 26. augusts

EILC nu ir galā!

Ginta

Nu jau kā vairākas dienas valodu kursi ir beigušies... Pēdējā nedēļa bija visai saspringta mācību ziņā. Piektdien kārtojām īstu zviedru valodas eksāmenu kopā ar citiem studentiem - parādniekiem. Mums pat bija savi īpašie eksāmena uzraugi! Kaut kad drīzumā saņemsim savā pastkastītē tikpat īstu EILC kursu sertifikātu un droši vien arī eksāmena rezultātus.. :)

Par spītim daudzajām stundām, ko pavadījām pie zviedru valodas programmas, paspējām arī visi kopistiski sačomoties. Mums pat bija savs "International evening", kad katras valsts pārstāvji gatavoja raksturīgos ēdienus. Mums bija pavisam vienkārši, jo iepriecējām citus ar saviem pelēkajiem zirņiem ar gaļiņu un sīpoliem. Saldajā ēdienā bijām sagatavojuši ābolu plātsmaizi un olu baltuma kūciņu (lielu bezē cepumu).



Te nu esam visi mēs mūsu mazajā virtuvītē... :)

Lieki piebilst, ka visi ēdieni bija dievīgi! :) Pēcāk vakaru turpinājām ar dažādām spēlēm un visādām citām atrakcijām! :)

Piektdien, pēc eksāmena visi koīgi devāmies nelielā apmēram 4km pārgājienā uz jauku atpūtas vietu pie kanāla, bet nu jau nedaudz tuvāk jūriņai... Tur mūs priecēja ugunskura siltums, lietus slapjums un kanoe laivu slīdēšana pa ūdeni! Ak, jā, es pat nopeldējos, jo kaut kā biaj tā sajūta, ka vēlāk jau diez vai... Ūdens bija auksts, tas tiesa, bet tik un tā - bija super!




Tā nu tā pēdējā nedēļiņa pagāja, un klāt jau svētdiena. Pavisam skumīgi bija atvadīties vienam no otra...

Re ku var apskatīt mūsu veidoto priekšnesumu pasniedzējiem: http://dooku.miun.se/svenska/eilc/avslutning.htm

Un te esam visi mēs kopā! Tiešām jauki bija! ;)



Vēl pēdējā dienā pirms aizbraukšanas devāmies kruīza izbraucienā pa Harnosandas ieliņām... Tikai žēl, ka nebija gandrīz nevienas pienācīgas amerikāņu mašīnas, kas mums pievienotos... Laikam īsti neizpratām, kad īsti ir tas laiks, kad varam kruīzot...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru